četrtek, 29. oktober 2015

Ko smo že mislili, da je konec z novostmi za letošnje leto, pa vidimo, da pivovarna Pelicon iz Ajdovščine zopet pripravlja nekaj novega. Torej, nič počitka za pivoljubce.

Kaj lahko povemo o tem novem pivu? Sicer so pri pivovarni še dokaj skrivnostni, ampak za enkrat lahko izdamo nekaj stvari. Pripravlja se pivo stila ležak, ki bo nastal s pomočjo mednarodnega sodelovanja. Kaj to pomeni, vedo zaenkrat samo pri Peliconovih. Mi pa lahko rečemo samo to, da je bil že čas za en pravi craft lager pri nas.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

VMenu

Zagotavlja Blogger.