četrtek, 15. oktober 2015

V zadnjih tednih je ljubljanska mikropivovarna Tektonik dodobra pretresla slovensko pivsko sceno. Na trg so namreč ob uradnem odprtju poslali tudi svoje tri junake: Iggy, Wayne in Hercule.

Da se ne mislijo še kmalu ustaviti, pa dokazujejo z novim pivov, ki ga bodo premierno predstavili na Pivo & Burger Festu že ta prihajajoči vikend (17. in 18.10.). Izpod mojstrov pivovarne Tektonik tako prihaja Nelson - India Black Ale. Glede na kvaliteto prejšnjih zvarkov sploh ne dvomimo, da bo tudi Nelson velik uspeh.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

VMenu

Zagotavlja Blogger.