petek, 20. november 2015

Kamniška mikropivovarna Mali Grad nam za hladnejše mesece pripravlja kar konkreten sveženj presenečenj, da med zimskimi uricami slučajno ne bi ostali žejni.

Prvo presenečenje, ki že kaj kmalu prihaja na police naših specializiranih trgovin s pivom je Mali Grad India Black Ale. Gre za pivo stila črna IPA, kar pomeni da lahko pričakujemo karakter temnega piva združen s predrznostjo IPE. Za češnjo na vrhu, pa bo po vsej verjetnosti poskrbela še rahlo višja stopnja alkohola. No pustimo se presenetiti. Mi, kot vedno, že komaj čakamo.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.