petek, 19. februar 2016
Res da je februar najkrajši mesec, toda letošnji bo vseeno poln pivovarskih novosti. Za še eno izmed njih so poskrbeli pri pivovarni Bevog, kjer so svoji Who Cares Editions liniji dodali nov zvarek.

Za zanimivim imenom Shower Beer se skriva pivo stila dvojna IPA, kar pomeni da lahko pričakujemo dvojni užitek IPA piva. V tem primeru gre za prvo pivo tega stila, ki ga bodo izdelali v tej pivovarni in ponudili vsem ljubiteljem piva. In če gre soditi po njihovih IPA zvarkih, ki smo jih lahko do sedaj poskusili, se nam obeta nekaj zelo odličnega. 

Tako da lahko kmalu pričakujemo, da se bo tuširanje še malo bolj zavleklo, za vse pa bo kriv ta Shower Beer - tokrat samo v pločevinkah.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.