petek, 26. februar 2016
Vrhniški HumanFish je naslednja naša pivovarna, ki nam bo v kratkem postregla s popolnoma novo tekočo dobroto - in to bo res pravi RIS.

Kaj kmalu bo namreč na police prišlo pivo, ki sliši na ime Russian Imperial Stout. Za ta stil piva, imperialni stout, so značilne precej izrazite arome in okusi praženega sladu in čokolade, družbo pa jim dela tudi suho sadje in seveda precej višja stopnja alkohola - v primeru HumanFish zvarka se ta ustavi pri natančno 8,19%. Ruski pa zato, ker so ta stil piva začeli variti zato, da bi navdušili ruske carje na začetku 19. stoletja. 

Če poleg tega omenimo še dejstvo, da so bili pivovarji te vrhniške pivovarne pred kratkim nagrajeni z nagrado za najboljšega pivovarja v Sloveniji s strani priznanega pivskega portala ratebeer.com, potem ni nobenega dvoma več, da bo to pivo odlično.

Komaj čakamo, da nas odpihne s svojo mogočnostjo!

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.