sobota, 20. februar 2016
V ljubljanski mikropivovarni in pivnici Kratochwill so se svojemu repertoarju piv odločili dodati še nekaj novosti. In to kaj kmalu.

V bistvu so poskrbeli kar za manjše presenečenje saj bodo ljubitelje piva postregli s svojim zvarkom v stilu angleškega ale piva. Nekaj novega za pivovarno, katero smo do sedaj poznali po izdelkih tipa ležak. Kot vsakega novega zvarka se tudi tega že zelo veselimo in čakamo, kdaj bo doživel premiero.

Poleg tega pa bodo v mesecu marcu pripravili tudi drugo presenečenje. Ne gre ravno za popolno novost, saj so to pivo že varili pred tem, toda sedaj se bo pojavilo ponovno. Gre pa za marčno pivo ("marzen bier"), kot se za mesec marec tudi spodobi. Takoj, ko ju poskusimo, pa o tem tudi kaj napišemo. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.