ponedeljek, 01. februar 2016
Pa se je začelo. Le dober mesec novega leta 2016, oziroma dolgočasni januar, je bil potreben in že prihaja nekaj novega na našo pivsko sceno. 

4.2.2016 - to je datum, s katerim prihaja nov napad na naše brbončice. Od pivovarja, ki nam je do sedaj prinesel Generala, Vego in Rusjana, prihaja nekaj novega. Veliko pivovar še ni izdal, toda ve se, da bo nekaj temnega. Nismo 100% prepričani, toda mislimo, da prihaja nekaj čokoladno sladkega v obliki sladkega stout piva. 

Kako naj bi se nov zvarek imenoval? To nam bo sicer povedal Maister. Toda skoraj bi si upali dati roko v ogenj, da nas bo pivovar po Rusjanu zopet popeljal v višave. Tokrat še celo malo višje.

Ne glede na vse, je ena stvar popolnoma jasna. Če upoštevamo Maistrove prejšnje zvarke, bo to novo pivo brez dvoma okusno in zanimivo.  

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.