četrtek, 04. februar 2016
Po zimskem spancu se prebujajo tudi v ajdovski pivovarni Pelicon. No, v bistvu so bili dejavni ves čas našega zimskega spanja, sedaj pa bodo postregli tudi s prvo novostjo v tem letu.

Odločili so se, da bodo izdelali novo pivo stila IPA, ki nam ga bodo ponudili le v točeni obliki. Kakšne ostale podrobnosti o tem novem zvarku ostajajo dobro skrite, ve se le, da bo premiero pivo doživelo konec februarja na Pivskem dvoboju v Sir William's Pubu, ter nato še na prvi letošnji pivski tržnici pri pivovarni v Ajdovščini.


Če je soditi po njihovih preteklih izdelkih, še posebej po njihovem pivu The 3rd Pill IPA, bo ta zavrek brez dvoma še eden v nizu uspešnic, ki sta nam jih zmešala in zvarila Peliconova pivovarja. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.