četrtek, 18. februar 2016
Šele par mesecev je minilo odkar so nam fantje iz Nove Gorice pripravili nove zvarke - to so bili Incubo, Sucubo in Batch #50 - pa so se odločili zopet udariti na trg.

Za največje ljubitelje piva (in tiste, ki to še postajajo) namreč pripravljajo nov zvarek po imenu Lone Wolf. Gre za pivo stila IPA, katerega posebnost je, da je hmeljan z eno samo sorto hmelja (t.i. single hop pivo). Uporabili pa so novo sorto slovenskega hmelja poimenovanega Styrian Wolf s kmetije Rojnik. 

Obeta se nam torej aromatična IPA (zahvale bode šle hmelju), ki bo po prejšnjih izkušnjah s pivi te pivovarne preprosto super. V to smo prepričani in že komaj čakamo, da ga spozna naše že(l)jne brbončice. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.