ponedeljek, 28. marec 2016
Tudi naša najstarejša domača pivovarna Adam Ravbar pripravlja za ljubitelje piva nekaj povsem novega. In to ne karkoli. Pripravljajo namreč nekaj, kar od njih do sedaj nismo bili navajeni. Pivovarna, ki je bila do sedaj zelo poznana po svojem okusnem svetlem in temnem ležaku se namreč sedaj podaja še v svet ale piva. 

Zvarili bodo namreč pivo stila pale ale, v katerega bodo dodali tri sorte poznanega hmelja: Aurora, Cascade in Cardinal. Pričakujemo lahko torej zanimiv zvarek, ki bo s svojimi 5,5% alkohola in 35 IBU tudi zelo lahkotno piten, a obenem tudi poln okusa.

Poskusili ga bomo lahko že kaj kmalu v njihovi pivnici (že ta teden), prisotni bodo pa tudi na prvi letošnji izvedbi Pivo & Burger Festa v Ljubljani. Odločitev pivovarne Adam Ravbar za pot v svet ale piv z navdušenjem pozdravljamo in tako kot vedno, komaj čakamo na prvo pokušino novega zvarka.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.