sobota, 05. marec 2016
Današnja objava je še en dokaz več, da se bliža pomlad, ter da naše pivovarne postajajo vse bolj dejavne. Za vse ljubitelje piva so v pivovarni Mali Grad namreč pripravili nov zvarek stila session IPA.  

Gre premierni zvarek tega stila, ki ga bomo lahko poskusili izpod rok kamniških pivovarjev, na voljo pa bo samo v točeni obliki. Najdete ga lahko že na nekaterih lokacijah v Kamniku (Pod Skalo in Bar Strelček) ter v Ljubljani (Taqueria El Patron in ZOO). 

Za piva tega stila je značilno, da pivcu prinese ves okus in grenkobo "tradicionalnega" IPA piva, vendar ob znižani stopnji alkohola. To ga dela še posebej prijetnega ob vročih dneh, ko si zaželiš spiti kakšno pivo več, brez da bi se ti to preveč poznalo. Seveda pa sede tudi ob vsakem drugem vremenu. 

Poskusimo kmalu in upamo, da nas sessIPA! Rezultate pa sporočimo. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.