četrtek, 07. april 2016
Postojnska "ciganska" pivovarna Varissh nas je v preteklem letu razvajala z njihovimi tremi barvami - Pussy Blue, Dirty Red in Deep Purple. Po zimskem spancu, med katerim so brez dvoma veliko poskušali in varili, pa sedaj prihaja njihov novi zvarek.

Na prvem Pivo & Burger Festu v tem letu, ki je v bistvu oddaljen le še nekaj ur, se bo na njihovi stojnici premierno točilo tudi pivo po imenu Wet Yellow. Gre za American Wheat Ale, torej pšenično ale pivo, narejno po vzoru ameriške tradicije varjenja tega piva - v praksi to pomeni bolj hmeljeni zvarek. 

Torej, če želite med prvimi poskusiti nekaj novega, sedaj veste kdaj in kje. Mi bomo tam brez dvoma med prvimi. Komaj čakamo!

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.