četrtek, 26. maj 2016
Kranjski lokal v starem dleu mesta, ki sliši na ime Terasa Bar, je eden izmed glavnih ambasadorjev butičnega piva v tej gorenjski prestolnici. Mogoče celo čisto glavni. Do sedaj so bili znani predvsem po tem, da se je pri njih dobil velik nabor domačega, slovenskega piva različnih mikropivovarn.

Od tega tedna naprej pa bo Terasa Bar pivoljubcem znana še po eni stvari. Jasno, da po pivu, ampak ne kar po kakršnemkoli. Od danes naprej bodo na Terasi namreč gostom ponujali tudi lastno točeno pivo, ki so ga poimenovali Terasa Red Ale.

Torej ime samo že pove za kakšen stil piva bo šlo, še kaj več o njem pa zapišemo takoj, ko ga poskusimo. In to bo zelo kmalu. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.