četrtek, 05. maj 2016
Naša prestolnica, in z njo seveda tudi ljubitelji piva iz bolj oddaljenih koncev, bo od naslednjega tedna naprej bogatejša za najnovejšo trgovino specializirano za butična piva. 

V Ljubljani, na prostoru kjer je prej domovala trgovina Dobro Pivo pri Ščurku (Knezova ulica 1), bo v četrtek, 12. maja, uradna otvoritev trgovine Craft Pivo. 

Za tem projektom stoji že precej izkušena in pri ljubiteljih piva poznana ekipa. Fantje iz Dolenjske so nas na raznih festivalih in dogodkih do sedaj razvajali s poslasticami pivovarn Mahr's Brau, Schlenkerla, Ganstaller Brau, Hanscraft & Co., St. Peter's, Buxton in še kaj. Bili so naprimer prvi, ki so k nam prinesli super odlični Yellow Belly (sodelovanje pivovarn Buxton in Omnipollo). 

S časoma se lahko najbrž nadejamo še več zanimivih zvarkov, upamo pa tudi da kmalu zaživi tudi spletna trgovina. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.