nedelja, 08. maj 2016
Že kar nekaj časa je minilo, od kar smo nazadnje slišali kaj novega v zvezi z belokranjsko mikropivovarno Vizir. Sedaj pa je (končno) prišel čas, da lahko konkretno poročamo tudi o njih. 

Prva stvar, ki jo je potrebno omeniti je, da so se pri Vizirju odločili za temeljito grafično prenovo že obstoječih zvarkov. Prav tako pa bodo nekatere izmed njih tudi preimenovali - vsebina pa bo seveda ostala enaka. 

Še boljša novica pa je ta, da na trg prihaja tudi kar nekaj novih izdelkov, ki so jih v tem času zvarili in izpopolnili. Prvi bo v Dublinu z bronom nagrajeni pale ale, ki so ga poimenovali Mr. Pride. Družbo pa mu bosta delala še dva, in sicer Superstar, ki je pšenična IPA, ter še zvarek, ki se ga mi najbolj veselimo - črna IPA, ki bo slišala na ime Midnight. 

Stari zvarki v novi preobleki in po vsej verjetnosti tudi novi trije zvarki naj bi bili na voljo nekje proti koncu meseca maja. Odštevanje se torej lahko začne. Mi smo že konkretno že(l)jni Vizirjevih zvarkov. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.