ponedeljek, 06. junij 2016
Pivovarna Bevog, ki nas vedno tako rada preseneča s svojimi izdelka, bo čez nekaj dni to storila ponovno. Na police trgovin bo namreč prišel njihov najnovejši zvarek.

Pivo, ki ga bomo z veseljem odpli sliši na ime Freezbee Beer. Gre za poletno pivo stila Session IPA. To tudi pomeni, da bomo dobili ves okus in grenkobo klasičnega IPA piva, vendar z nižjo stopnjo alkohola, kar bo super primerno za poletje, morje in prihajajoče visoke temperature. 

Na voljo naj bi bilo nekje sredi meseca. Ker gre za svetlo pivo, bodo po najnovejši navadi tudi tega v pivovarni zaprli v pločevinke namesto v steklenice. Kakorkoli že, poletje bo s tem zvarkom brez dvoma veliko bolj sveže in osvežilno in komaj čakamo, da si ga privoščimo. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.