četrtek, 14. julij 2016
Niti približno se še nismo naveličali frizbija - Freezbee Beer Session IPA - že nam bodo mojstri iz pivovarne Bevog ponudili nekaj popolnoma novega.

Prvič v času njihovega varjenja odličnih zvarkov se bodo namreč podali v belgijske vode. No, belgijsko/francoske, če smo čisto natanči. Prihaja namreč pomarančni samorog, kot so ta zvarek poimenovali v pivovarni. Gre za pivo stila saison, kar pomeni da lahko pričakujemo zelo sveže in rahlo bolj začinjeno pivo s pridihi in priokusi citrusov - od tod tudi ime Orange Unicorn.

Kot so še zapisali na strani pivovarne, naj bi bilo pivo nared v roku kakšnega tedna, tako da upamo, da nam ga uspe čimprej poskusiti.  

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Išči!

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Naroči se na objave!

Razlaga ocen:

< 1,5 → komajda še pivo
1,5 - 2 → če res ni drugega
2 - 2,5 → no ja, pitno
2,5 - 3 → saj je kar v redu
3 - 3,5 → ta je pa dober
3,5 - 4 → tako se dela
4 - 4,5 → vrhunsko pivce
4,5 - 5 → boljše kot to ne gre

Najbolj brano v tem mesecu!

Kaj je vroče!

Green Gold Brewing Dragon

Ime: Dragon Pivovarna: Green Gold Brewing , Šempeter v Savinjski dolini Stil piva: IPA Vsebnost alkohola: 5,5% Na voljo: točeno Ocen...

Arhiv

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.