sreda, 27. julij 2016
Pop's Place, iz centra starega dela prestolnice, neposredno na promenadi ob Ljubljanici, je eden izmed lokalov, ki je v zadnjem času najbolje izkoristil navdušenje nad gurmanskimi burgerji. In tudi upravičeno, kajti njihove poslastice so namreč več kot odlične. 

Že od samega začetka pa so se v Popsu zavedali tudi, da gredo okusni burgerji z roko v roko z dobrim kraft pivom. Tako lahko pri njih uživamo v kar zavidljivem številu domačih in tujih butičnih zvarkov. Sedaj pa so se odločili, da je čas za še en korak naprej - izdelali so namreč svoje lastno pivo. 

Zanimivo poimenovani M.I.L.F. je belgijsko pšenično pivo, bolje poznano tudi pod imenom witbier, ki ga za Popsa vari domača, slovenska mikropivovarna. Od witbira lahko torej pričakujemo konkreten pšenični značaj z dodatkom agrumov in začimb, vse skupaj pa je lahkotno in osvežilno, ravno prav, da bo odličen sopotnim njihovim burgerjem. 

PivoMan že komaj čaka, da si privošči tole milfico, vsekakor pa bo šlo za prijetno popestritev na naši pivosceni. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.