sreda, 20. julij 2016
Primož Trubar in pivo na prvi pogled nimata ravno veliko skupnega, toda temu v resnici ni tako. Kakšna je povezava med njima, pa vam bodo z veseljem odgovorili v najnovejši slovenski trgovini s pivom., ki prihaja na našo sceno.

Naša prestolnica je pred kratkim postala bogatejša še za eno pivoteko, ki bo tako dopolnila pivsko ponudbo v Ljubljani. Svoja vrata je namreč na Trubarjevi ulici 47 v centru mesta odprla trgovina z imenom Že v redu, Primož.

Naša najnovejša pivoteka v svojo ponudbo vključuje tako zvarke domačega porekla, kot seveda tudi poslastice iz raznih tujih dežel. Poleg tega pa bodo pivoljubce z veseljem tudi informirali o vsem, kar sodi poleg dobrega butičnega piva in vam podali tudi kakšen dober nasvet, vsaj tako pravijo na svoji FB strani dogajanje, mikropivovarski potepi, kulinarično-pivsko doživetje, idilične lokacije po Ljubljani, itd.

Za še več natančnejših informacij bo pa treba kar do Primoža.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.