sreda, 17. avgust 2016
Po raketni kraljici in zombi volku se nam iz ene najmlajših butičnih pivovarn pri nas, ki sliši na ime Green Gold Brewing, zopet obeta nekaj novega. 

Po dveh različicah IPA zvarka so sedaj v Šempetru pri Žalcu navarili še hmeljno princesko, v katero so zopet dodali domače sorte hmelja. Hop Princess, kot je ime temu zvarku, je pivo tipa ležak, vendar ne čisto navaden - gre namreč za IPL pivo, kar je okrajšava za india pale lager. To pomeni, da bomo s tem zvarkom dobili kvalitete, ki smo jih navajeni pri IPAh - prijetna aroma in značilen grenkobni okus, vendar vse to na osnovi ležaka. 

Kot smo navajeni že od prejšnjih dveh produktov Green Gold Brewing, bo tudi princesa na voljo le v točeni obliki, prvič pa jo boste lahko poskusili že v roku enega tedna. Vsekakor še eno pivo, ki ga bo vredno poskusiti. Priložnosti za to bo v avgustovskem in septemberskem festivalskem dogajanju precej.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.