sreda, 31. avgust 2016
Pelicončki ne bi bili Pelicončki, če ne bi za ljubitelje piva pripravili nekaj popolnoma novega. Ne samo, da se bo ta vikend v Ajdovščini v njihovi organizaciji odvila Pivomanija, kjer se pričakuje ogromno okusnih zvarkov, ampak so v pivovarni pripravili še popolnoma novo pivo, ki bo premiero doživelo prav na tem festivalu kraft pivovarn.

Prvo pivo, ki si ga bomo v soboto naročili v Ajdovščini bo tako slišalo na ime Black Aurora. Že samo ime pove skorajda vse o tem pivu. Gre za temni ale, za katerega pravijo, da bo prišel s čokoladnimi toni, začinjen pa bo z znano sorto slovenskega hmelja Aurora. 

Kaj še reči? Mi že nestrpno pričakujemo tako festival, kot tudi novo pivo. Ena stvar pa je sigurna. Glede na prejšnje izkušnje s pivi pivovarne Pelicon, bo tudi ta brez dvoma odličen. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.