sobota, 20. avgust 2016

O PIVOVARNI


Za ustanovitvijo butične mikropivovarne Reservoir Dogs Brewery stojijo matematik, ekonomist, elektrotehnik in nevrolog. Na prvi pogled fantje zbrani z vseh vetrov, a v realnosti dobro utečena naveza, ki je leta 2014 svoj prostor našla v najetih pivovarskih prostorih Hotela Gold Club. S svojimi zvarki so naglo osvojili domači trg, ter obenem kot po vrsti zasedali vrh lestvice najbolje ocenjenih slovenskih piv na portalu ratebeer.com. Potem ko so v letu 2016 zelo aktivno sodelovali pri boju za novo zakonodajo na področju mikropivovarstva, so na začetku leta 2017 šli še korak naprej - preselili so se v lastno pivovarno.

http://www.pelicon.beer/pivo@pivovarnapelicon.comhttps://www.facebook.com/Pivovarna.Pelicon/https://www.instagram.com/pivovarna/SEZNAM IN OCENE PIV


🍺 Batch #50 (IMPERIALNI STOUT)
🍺 Conqueror (LAHKA IPA)
🍺 Grim Reaper (IPA)
🍺 Incubo (SAISON)
🍺 Lone Wolf (IPA)
🍺 Medana Incubo (DIVJI/KISLI ALE)
🍺 Starvation (ČRNA IPA)
🍺 Sucubo (IPA)
🍺 Warrior (APA)
🍺 Wet Dreams (IPA)

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.