ponedeljek, 19. september 2016
Pivovarska vročica v Sloveniji še kar ne pojenja, in to nas neizmerno veseli. Vse ljubitelje piva namreč razveseljujemo z novico o odprtju nove pivovarne, ki je svoje kotle zagnala v neposredni bližini prestolnice.

Na domačem trgu bo svoje zvarke kaj kmalu začela ponujati tudi Pivovarna Hopster, ki je svoj prostor pod soncem našla v naselju Podrgad pri Ljubljani. Pivovar Alexandr je tudi povedal, da ima na zalogi že svoja prva zvarka - pivu stila APA, za katerega smo kar že navajeni, da je premierno pivo mlade pivovarne, bo družbo delal še pšenični zvarek. Na voljo bosta kaj kmalu (tudi v ustekleničeni obliki), med drugim pa jih boste lahko pivoljubci poskusili tudi na prihajajočem festivalu piva v Mariboru, kjer se bo Hopster tudi premierno predstavil slovenskemu občinstvu.

V vsakem primeru spet lepo pozdravljamo novo pridobitev na našem pivskem nebu in z veseljem pričakujemo, da na police pridejo tudi prvi zvarki. Za še bolj ažurne informacije o najnovejši pivovarni, pa predlagamo, da spremljate njihovo FB stran Pivovarna Hospter.


0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.