petek, 16. september 2016
Slovenska scena je od današnjega dne bogatejša za novo trgovino namenjeno ljubiteljem piva in pivovarstva. S poslovanjem je namreč začela trgovina Pivovarium, ki ima svoje prostore na posavskem koncu, v bližini Krškega.

Ta novica bo razveselila predvsem varilce domačega piva, kajti glavna dejavnost trgovine bo zalaganje domačih pivovarjev s potrebno opremo in seveda sestavinami za ustvarjanje odličnega piva. Na enem mestu boste namreč našli vse. No skorajda vse, potrebujete namreč le še voljo. No ja, pa vode tudi ne dobite v Pivovariumu :), ampak mislim, da se boste že znašli.

Tako da, če se šele spogledujete s tem hobijem in potrebujete le začetno opremo, ali pa vas je ta dejavnost že popolnoma prevzela in potrebujete le kakšno sestavino - v vsakem primeru vam izlet na njihovo spletno stran (pivovarium.si) lahko le koristi. PivoMan pa že z veseljem čaka na nove, nadebudne pivovarje. 

Za konec pa še dobra novica za tiste, ki pivo raje pokušajo (pokušamo) kot pa varijo (varimo). V spletni trgovini boste namreč lahko našli tudi nekaj okusnih zvarkov, ki si jih lahko naročite na dom. Zaenkrat teh zvarkov še ni na pretek (le piva nemške CREW Republic), toda ščasoma se bodo brez dvoma pridružile tude druge ustekleničene dobrote. 


0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.