četrtek, 29. september 2016
Najbrž ste ljubitelji piva to novico že zasledili na socialnih omrežjih, ampak vseeno jo lahko povemo še enkrat. Za jesensko obdobje v naši največji pivovarni pripravljajo nov zvarek, ki nam bo krajšal čas v daljših jesenskih nočeh. 

V Unionu pravijo, da ko se dnevi krajšajo, pivo postaja temnejše. Kar je v bistvu res. In tako so se odločili, da uspešno zgodbo njihovega nefiltriranega piva, ki je zajelo celotno državo, nadgradijo še s temnejšo verzijo nefiltriranega piva. Svetla varianta se je med pivopivci namreč izkazala kot zelo popularna popestritev industrijske scene in niti malo ne dvomimo, da ne bi tudi temna izpeljanka našla velik krog oboževalcev med širšo publiko.

Iz pivovarne pa tudi sporočajo, da je za najbolj že(l)jne temno nefiltrirano že na voljo v ljubljanski Pivnici Union, upamo pa, da se kmalu razširi tudi drugod po državi. Tudi PivoMan mu bo jasno dal priložnost, o rezultatih pa poročamo, takoj ko nam uspe priti do enega vrčka, ali še bolje steklenice novega Uniončka. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.