torek, 18. oktober 2016
Letošnja jesen bo pa res zanimiva, dogajanje na naši sceni pa skorajda brez postanka. Vse ljubitelje piva namreč zopet razveseljujemo z novico o nečem novem pri nas. Na našem trgu se je namreč uradno zopet odprla nova pivovarna.

Ljubitelji piva bodo tokrat svoj pogled usmerili v posavski konec, bolj natačno proti Sevnici, še malo bolj natančno pa proti Lisci, kjer je ljubiteljski pivovar svoj hobi in strast spremenil v malo bolj resne zadeve in odprl lastno pivovarno, ki jo je poimenoval APE. Trenutno ima pripravljena dva različna zvarka, in sicer Stout ter Sweet Red Ale, pripravlja pa tudi še nekaj zadev za prihodnje. 

Premierna zvarka te prve posavske kraft pivovarne (in pivovarne nasploh) lahko trenutno že najdete in poskusite v Grajski Kavarni na Sevniškem gradu. Z velikim navdušenjem pozdravljamo novo pivovarno na naši sceni, še posebej zato, ker gre za relativno bližnjo zadevo. Prav tako pa bomo z velikim veseljem na naš zemljevid ter seznam (tukaj je) dodali premierno posavko pivovarno.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.