četrtek, 27. oktober 2016
Kako veš, da se vztrajno in sigurno bližata zima in mraz? Hja, preprosto. Pivovarji začnejo počasi napovedovati in pripravljati vedno bolj temne in/ali močne novosti. 

V pivovarni Bevog so tako že tradicionalni glasniki zime s svojimi konkretnimi zvarki - še pomnite odličnega Haggerja? Letos pa bodo že pred zimo udarili z dvojno dozo odličnosti. Kaj kmalu namreč prihaja čisto sveži snežni kepi - rumena in rjava. 

Yellow Snowball, torej rumena kepa je podnaslovljena Hopped Up Tripel - to pomeni, da lahko pričakujemo nekoliko bolj hmeljen belgijski tradicionalni stil piva. Brown Snowball, torej rjava verzija, pa se ponaša z imenom Coconut Porter - čaka nas temnejši ale s kokosovim karakterjem. 

Brez dvoma nekaj zelo prijetnega in prijetnega za prihajajoče nižje temperature. Kaj drugega od Bevoga tako ne bi pričakovali. Smo že v nizkem štartu, pripravljeni na kepanje. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.