petek, 14. oktober 2016
Zopet vesele novice za vse ljubitelje piva - navarilo se je nekaj novega. Mlada nomadska pivovarna se je odločila napisati novo poglavje svoje uspešne zgodbe, ki so jo začeli s svojim Pale Ale zvarkom.

Tokrat na točilne aparate prihaja nov zvarek, za katerega so fantje navdih zopet našli na Britanskem otočju. Gre za pivo stila Irski ale - torej rdečkasto pivo, ki mu kraljuje sladna osnova in v kateri največkrat srečamo zanimivo karamelo ter tudi nekaj pražene prisotnosti. Hmeljni značaj je prisoten, a v veliko milejši obliki, saj ta začimba v tem stilu ni v prvotnem planu.

Kakorkoli obrnemo, če bo s svojim značajem in predvsem okusnostjo sledil svojemu starejšemu svetlemu bratu, uspeh tega poglavja nikakor ne more izostati. Loo-blah-nah Red Ale je že na voljo v ljubljanski Zlati Ladjici, tisto pravo in veliko premiero pa bo doživel na zadnjem letošnjem Pivo & Burger Festu, kjer se bomo v jesenskem ozračju res lahko konkretno prepričali o njem. Torej, gremo v Ljubljano na Loo-blah-no.  

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.