petek, 25. november 2016
Neizpodbitno dejstvo je, da je letošnja zima vedno bližje, čeprav za enkrat še nič ne kaže na njo. Nizke temperature, sneg, mraz in kot posledica vsega tega nekaj, kar bo prijetno pogrelo.

Nedolgo nazaj smo že poročali, da v pivovarni Hopsbrew v sodelovanju s Pivopis.si pripravljajo posebno zimsko pivo Z3. Vendar se v domžalski pivovarni niso ustavili le pri tem. Pripravili so (bodo) namreč še dva zvarka, za katera lahko skoraj z zagotovostjo trdimo, da bosta lepo poskrbela za vse prezeble duše v zimskem mrazu.

Prvi zvarek, s katerim bodo v naši najbolj plodoviti pivovarni v letošnjem letu napadli sceno, sliši na ime Oatmeal Stout. Od njega si lahko obetamo praženi značaj, vendar s prijetnimi dodadki čokolade, nekaj alkoholnega občutka ter še kaj za presenečenje. Drugi zimski zvarek se imenuje Winter Pale Ale, za katerega težko rečemo, kaj lahko pričakujemo. Po vsej verjetnosti nekaj močnejšega, zagotovo pa bosta oba zvarka zelo okusna - kot smo tudi navajeni od Hopsbrew piv.

Poleg tega pa lahko povemo še, da se kmalu obeta tudi sodelovanje med pivovarnama Hopsbrew in  Mali Grad, kar bo definitivno prineslo zelo zanimiv rezultat. 

Tako, sedaj pa samo še počakamo na ta mraz o katerem govorimo, odkrijemo kje vse se bo novo pivo dalo najti in pričnemo lahko z zimskim uživanjem. O rezultatih pa seveda poročamo. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.