torek, 13. december 2016
December se je šele dobro začel, pa lahko že spet poročamo o novi pivovarni na naši sceni. Že nekaj časa se je v pivskih logih govorilo o prihodu te novosti, sedaj pa je Mister tudi uradno začel s svojim delovanjem.

Gre za nomadsko butično pivovarno, ki je sicer doma v Domžalah, svoje pivo pa bo (zaenkrat) varila v prostorih pivovarne Hopster. Pri Mistru se bodo specializirali za varjenje buteljčnega piva majhnih serij. Za svoje pivo želijo, da bodo od postrežbi iz njega letele rakete. To bodo seveda poskušali doseči z odličnim okusom (kar je pri pivu seveda glavna stvar), velik poudarek pa bodo dali tudi zunanjemu izgledu in stilski dovršenosti piva in vsega kar sodi zraven. Ljubiteljem piva namreč želijo postreči pivo z največ stila v Sloveniji.

Prvi zavrek, s katerim bodo poskušali doseči svoj cilj, se imenuje Mister Russell. Obljubljajo pravo hmeljno IPA bombo, a z nevsiljivo grenkobo. Prve buteljkice naj bi bile na voljo že v začetku naslednjega meseca (in leta) - najprej nekoliko bolj lokalno, potem pa vedno bolj na široko. 

Za več informacij o sami pivovarni Mister, njihovem pivu in kje ga boste lahko poskusili, pa predlagamo, da spremljate še njihovo FB stran Pivovarna Mister.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.