četrtek, 08. december 2016
Dolgo, v bistvu že predolgo, ni bilo slišati kakšnih novosti v zvezi s postonjsko pivovarno Varissh. Nazadnje smo o njih pisali, ko so spomladi lansirali zelo všečni Wet Yellow, v tem prazničnem decembru pa je zopet prišel čas za njim.

Na trg namreč prihaja nov odtenek Varissha, ki sliši na ime Big Black, s seboj pa bo prinesel konkretno stopnjo alkohola in črno dušo. Gre namreč za črno IPO, ki bo s svojimi 8% več kot odlično grela v hladnih zimskih dneh, pivoljubce pa bo poskušala očarati s svojim grenkobnim značajem. 

Seveda se že nestrpno veselimo trenutka, ko bo pred nami odprta steklenica tega zvarka. Ne samo, da gre za nam zelo ljubi stil, še nekaj je tukaj v igri. Če bo ta zvarek vsaj približno tako okusen, kot je bila njihova poskusna verzija že pred mnogimi meseci, potem o uspehi sploh ni otrebno niti malo dvomiti.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.