četrtek, 08. december 2016
Dolgo, v bistvu že predolgo, ni bilo slišati kakšnih novosti v zvezi s postonjsko pivovarno Varissh. Nazadnje smo o njih pisali, ko so spomladi lansirali zelo všečni Wet Yellow, v tem prazničnem decembru pa je zopet prišel čas za njim.

Na trg namreč prihaja nov odtenek Varissha, ki sliši na ime Big Black, s seboj pa bo prinesel konkretno stopnjo alkohola in črno dušo. Gre namreč za črno IPO, ki bo s svojimi 8% več kot odlično grela v hladnih zimskih dneh, pivoljubce pa bo poskušala očarati s svojim grenkobnim značajem. 

Seveda se že nestrpno veselimo trenutka, ko bo pred nami odprta steklenica tega zvarka. Ne samo, da gre za nam zelo ljubi stil, še nekaj je tukaj v igri. Če bo ta zvarek vsaj približno tako okusen, kot je bila njihova poskusna verzija že pred mnogimi meseci, potem o uspehi sploh ni otrebno niti malo dvomiti.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Išči!

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Naroči se na objave!

Razlaga ocen:

< 1,5 → komajda še pivo
1,5 - 2 → če res ni drugega
2 - 2,5 → no ja, pitno
2,5 - 3 → saj je kar v redu
3 - 3,5 → ta je pa dober
3,5 - 4 → tako se dela
4 - 4,5 → vrhunsko pivce
4,5 - 5 → boljše kot to ne gre

Najbolj brano v tem mesecu!

Kaj je vroče!

Green Gold Brewing Dragon

Ime: Dragon Pivovarna: Green Gold Brewing , Šempeter v Savinjski dolini Stil piva: IPA Vsebnost alkohola: 5,5% Na voljo: točeno Ocen...

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.