petek, 27. januar 2017

Na naši sceni se je zopet pojavilo nekaj novega, kajti na zemljevid slovenskih pivovarn smo uvrstili še eno gostilniško pivovarno. V Kozini je namreč konec lanskega leta svoja vrata odprla Pivovarna Hrvatin (na lokaciji kjer sta prej že delovali pivovarni Sergij in Svarog).

V novonastali pivovarni Hrvatin so se dela lotili zelo odločna in trenutno pivopivcem ponujajo Beerkinko v dveh barvah - svetli in temni ležak, ki ga bodisi v točeni ali ustekleničeni obliki najdete na kar nekaj lokacijah na primorskem koncu.

Beerkinko si tako lahko privoščite na nekaj lokacijah v Kozini (Gostilna Žigante, V8 Truck Caffe), v Sežani (Macchiato Kava Bar, Pri Naju), v Lipici (Restavracija Lipica) ter tudi v Kopru, kjer se skriva v odličnem gastopubu Urban Piqniq.

Kaj več o pivovarni Hrvatin si lahko najdete na njihovi FB strani, več o Beerkinki pa si boste lahko prebrali tudi tukaj, takoj ko nam pride pod roke.  


0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.