ponedeljek, 30. januar 2017

Po tem, ko so ljubiteljem piva dolgo časa ponujali le svoj svetli ležak, ki je sicer zelo prijeten, sedaj prihaja nekaj novega tudi iz Ankarana. Tam se namreč nahaja gostilniška pivovarna San Nicolo, v kateri so pripravili nekaj povsem novega.

Redni udeleženci Pivo & Burger Festa so pred kratkim zvarili nekaj temnejšega po katerem bodo lahko posegli obiskovalci njihove gostilne. Odločili so se za pivo stila stout ter mu nadeli odlično ime - Krampus. Na voljo bo le v ustekleničeni obliki in to že kaj kmalu. 

Dobre novice pa se ne končajo tukaj. V San Nicolu že kaj kmalu pripravljajo še eno novost - gre za rdeče pivo, ki naj bi luč ugledalo čez dobra dva meseca. Kaj več pa bo o njem znano kmalu. Do takrat pa na izlet v Ankaran na Krampusa ali dva.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.