torek, 14. februar 2017

Kaj prihaja: Beer Bulli

Tisti, ki ste vsaj malo navdušeni nad svetom piva in vsaj nekoliko prisotni na različnih socialnih omrežjih, ste po vsej verjetnosti že slišali za ime Beer Bulli. Gre za projetkt pivskega zanesenjaka, ki bi rad življenje vrnil staremu VW kombiju, tokrat v preobleki prevozne točilnice piva.

Vse o tem projektu, od iskanja primernega kandidata, do reševanja zarjavelega vojaka in njegove prenove lahko preberete na spletni strani beerbulli.si. Gre za zelo zanimivo zgodbo, katere rezultat, kombi, ki bo iz svojega boka točil odlična piva, zna biti velika uspešnica. V letošnjem letu se je pri nas že pojavil podoben premični šank, ki sliši na ime Tankr in zdi se nam, da je bil med pivsko publiko zelo lepo sprejet, tako da se brez dvoma tudi buliju obeta prijetna dobrodošlica.

Kakorkoli že, pri projetku Beer Bulli, da kombi čimprej zaživi, lahko pomagamo tudi vsi mi, ljubitelji dobrega piva. Pobudnik akcije, reševalec in podobno misleči ljubitelj piva je na slovenski spletni platformi Adrifund organiziral kampanjo podpore, ki se uradno začne 15. februarja - jutri. Pravi tudi, da vsi, ki se bomo odločili za sodelovanje, dobimo povračilo, ko bo kombi nazaj na cesti - seveda, v obliki piva. Ni ga boljšega kot to.

Tako da, če želite sodelovati pri zanimivi zgodbi in pomagati pri razvoju slovenske scene piva, imate sedaj lepo priložnost, kjer nimate kaj izgubiti. Za sebe lahko rečemo le, da z velikim veseljem pričakujemo dan, ko bomo spili prvo pivo iz boka tega Beer Bullija. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar