torek, 14. februar 2017
Tisti, ki ste vsaj malo navdušeni nad svetom piva in vsaj nekoliko prisotni na različnih socialnih omrežjih, ste po vsej verjetnosti že slišali za ime Beer Bulli. Gre za projetkt pivskega zanesenjaka, ki bi rad življenje vrnil staremu VW kombiju, tokrat v preobleki prevozne točilnice piva.

Vse o tem projektu, od iskanja primernega kandidata, do reševanja zarjavelega vojaka in njegove prenove lahko preberete na spletni strani beerbulli.si. Gre za zelo zanimivo zgodbo, katere rezultat, kombi, ki bo iz svojega boka točil odlična piva, zna biti velika uspešnica. V letošnjem letu se je pri nas že pojavil podoben premični šank, ki sliši na ime Tankr in zdi se nam, da je bil med pivsko publiko zelo lepo sprejet, tako da se brez dvoma tudi buliju obeta prijetna dobrodošlica.

Kakorkoli že, pri projetku Beer Bulli, da kombi čimprej zaživi, lahko pomagamo tudi vsi mi, ljubitelji dobrega piva. Pobudnik akcije, reševalec in podobno misleči ljubitelj piva je na slovenski spletni platformi Adrifund organiziral kampanjo podpore, ki se uradno začne 15. februarja - jutri. Pravi tudi, da vsi, ki se bomo odločili za sodelovanje, dobimo povračilo, ko bo kombi nazaj na cesti - seveda, v obliki piva. Ni ga boljšega kot to.

Tako da, če želite sodelovati pri zanimivi zgodbi in pomagati pri razvoju slovenske scene piva, imate sedaj lepo priložnost, kjer nimate kaj izgubiti. Za sebe lahko rečemo le, da z velikim veseljem pričakujemo dan, ko bomo spili prvo pivo iz boka tega Beer Bullija. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Kategorije

Zagotavlja Blogger.