sobota, 04. februar 2017
Tokratne dobre novice prihajajo iz Kamnika. Dobro poznani Mali Grad od konca lanskega leta ni več edina kamniška pivovarna, kajti pridružila se ji je čisto sveža Pivovarna Lampelj, ki je svoj prostor našla v bivših prostorih pivovarne Mali Grad.

Nadebudni pivovar je že v božičnem času uradno izdal svoje prvo pivo, ki sliši na ime Perun. Gre za pivo stila jantarni ale, kar bo tako prijetna popestritev na domačem trgu nekoliko bolj hmeljno orientiranih piv.

To seveda še ni vse, kajti pivovar pravi, da se v kratkem pripravlja tudi porter. Oziroma je le-ta že pripravljen in samo še čaka zadnje malenkosti, da ugleda luč sveta. V načrtih pa je seveda še več ostalih zvarkov, ki jih bomo z veseljem pričakali. Več informacij o tem, kaj prihaja in kje se bo dalo dobiti ta piva pa ob naslednji priložnosti.

Do takrat pa upamo, da že bomo z veseljem poročali o prvem zvarku naše najnovejše pivovarne, ki jo ob tej priložnosti tudi zelo lepo pozdravljamo na domači pivski sceni. Več nas je, lepše se imamo in pivo je boljše. 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.