torek, 23. maj 2017
Da boste vedeli, kam vse lahko greste na pivo ali dva, smo pripravili ta zemljevid najboljših lokalov za dobro pivo po vsej Sloveniji, razdeljen na regije. V kolikor ste katerega izmed njih že obiskali, prosim, pustite svoje mnenje v komentarjih, mogoče pa komu koristi. V kolikor pa še kakšen resnično dober lokal manjka, so predlogi seveda več kot dobrodošli.

LEGENDA

pubi, bari, kavarne, pivnice - lokali, kjer je pivo v glavni vlogi

restavracije, picerije, gastropubi - lokali, kjer je pivo spremljava hrani

točilnice - lokali, kjer je v glavni vlogi lastno, domače pivo


🍺 izbira piva - ne le število različnih piv, ampak tudi pestrost in raznolikost stilov, rotacije in dodajanje novosti, število točenih piv, posebnosti in originalnost

💰 cenovni razred - nekakšna splošna primerjava cen stalne ponudbe piva0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.