torek, 21. februar 2017

Ime: Hišno Party Pivo
Pivovarna: To Še Spijemo - Pivnica, Celje

Stil piva: Svetli ležak
Vsebnost alkohola: 4,5%
Na voljo: točeno

Ocena: 2,2 / 5 → no ja, pitno
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/15 - OKUS: 6/15 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 3/10)

V celjskem Planetu Tuš si lahko od nakupovanja oddahnete z veliko izbiro piva v pivnici To Še Spijemo, med katerimi se nahaja tudi njihovo Hišno Party Pivo, preprost svetli ležak.

Skorajda kristalno jasno pivo zlate barve se za krajši čas pokrije s srednje veliko belo glavo, ki za sabo pusti lepo sled. Tipična aroma ležaka je srednje izrazita, glavnino pa tvorijo blage kruhaste note, ki nas s svojo sladkobo pozdravijo tudi v požirku. Srednje poln občutek naredi pivo kar nasitno, nežna grenkoba čisto na koncu pa nas le rahlo požgečka po jeziku in ta rahlo poprast občutek kar traja.

Pitno pivo ne pretirano izrazitih lastnosti, ki bo opravilo svojo nalogo in nas osvežilo, ne bo pa poskrbelo za noben presežek (kar pošteno povedano, od njega tudi ne pričakujemo). To še spijemo... pa gremo.
Cena: 1,50€ (0,3l; točeno) - To Še Spijemo - Pivnica (Celje)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.