sobota, 11. marec 2017
Novo mesto je prej znano kot marsikaj drugega, kot pa kraj za dobro pivo. Toda tudi pri nas se najde nekaj mest, kjer si lahko vsi ljubitelji piva privoščimo nekaj res okusnega. Eden izmed teh krajev je tudi novomeška BrivBARnica, ki je v zelo kratkem času postala eden najbolj zanimivih in popularnih lokalov v Novem mestu. 

Zgodba se je začela pred kakšnim letom ali dvema z Brivnico Barber Room by Edis, eno najbolj poznanih pri nas, ki so jo lani nadgradili še z barom, občasno pa dodajajo še kaj za prigriznit, ter tudi številne koncerte za vikende. In kar je za nas najbolj pomembno - odločili so se, da bodo v svoji ponudbi pijač imeli kraft piva. Yes!
Ker se lokal nahaja le nekaj minut stran od nas, je bil obisk že obvezen in po pravici povedano že precej zamujen. Ups. Že ob vstopu BrivBARnica navduši z všečnim in moderninm interjerjem - nekakšen industrializem, ki je srečal pub. V bistvu zelo sproščen in prijeten prostor, kjer bi lahko dolgo posedali ob kozarcu piva (in tudi smo). V ponudbi za in na šanku pa se znajde še dokaj interesanten nabor piva, za katerega lahko rečemo, da je definitivno pri vrhu v našem malem Novem mestu - mogoče ne po številu, a po zanimivosti in izboru najbrž res sodi na stopničke. In prepričani smo, da bo še zrasel in se razširil. 

Med glavnimi zvarki domačih pivovarjev izstopata HumanFish in Hospbrew, medtem ko med tujimi največ pozornosti požaneta The Garden Brewery in Zmajska Pivovara. Seveda se najde še kaj drugega, kakšen belgijec, tudi nekaj klasičnih ležakov, tako da lahko vsak najde kakšnega zase.

Tako da, če vas pot zanese v dolenjsko prestolnico... veste kam. V BrivBARnici vas čaka prijetna atmosfera, osebje podučeno o pivu, ki ga streže, ter predvsem okusno pivo. Aja, pa še brado si lahko uredite poleg.     
NA KRATKO:

BrivBARnica
(BAR)
Foersterjeva ulica 4
8000 Novo mesto

IZBIRA PIVA: 🍺 🍺
CENOVNI RAZRED: 💰 💰 💰

https://www.facebook.com/brivbarnica

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.