sreda, 11. april 2018
Da je pivo malih butičnih pivovarn popularno že v skorajda vseh kotičkih naše Slovenije ni nobena skrivnost. Prav tako ni tudi nič novega, da se nove pivovarnice odpirajo skorajda kot po tekočem traku. In zadnja med njimi (za zdaj) se bo pojavila nova pivovarna na obalnem koncu, v neposredni bližini Kopra.

22Brewing sestavljata mož in žena, kar se je pri naših pivovarnah izkazala kot popularna in zelo uspešna naveza. Koprska pivovarna bo ljubiteljem piva že v kratkem začela ponujati svoje prve zvarke in če so govorice točne, se obeta nekaj rženega. 

Seveda bomo novo pivovarno na naših tleh z veseljem dodali na zemljevid pivovarn, prav tako pa se veselimo tudi že prvih pokušin. Očitno bodo izleti na našo obalo sedaj še nekoliko bolj zanimivi. Za več informacij o pivovarni in pivu pa seveda skok na njihovo FB stran 22brewing

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.