torek, 12. junij 2018
Prestolnica, oziroma njena okolica, postaja z začetkom poletja pestrejša za še eno novo pivovarno. No, to ni čisto popolnoma res, kajti gre za nomadsko pivovarno, ki bo svoja piva varila v eni izmed ostalih naših mikropivovarn, ampak pomembno je, da se bo na trgu predstavilo novo pivo.

Pivovarna Vouk se je s svojim prvim in zaenkrat edinim pivom stila zlati ale premierno predstavila na nedavnem festivalu piva v Vodicah. V prihodnje pivovarja obljubljata še nove stile piva, zaenkrat pa si bosta svojo poz iz skrivnostnega gozda začrtala s tem preprostim, a ponavadi zelo pitnim stilom. 

Kdor želi Vouka poskusiti kar se da kmalu, ga lahko najde ta petek, 15.6.2018, v Ljubljani, natančneje v restavraciji Wok Fresh, kjer bo od 17. ure dalje potekala promocija skupaj s hrano. Za več informacij o pivovarni pa klik na njihovo FB stran Vouk Beer.


0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.