torek, 13. avgust 2019

Reservoir Dogs Crazy Sister


Ime: Crazy Sister
Pivovarna: Reservoir Dogs Brewery, Nova Gorica

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola: 7%
Na voljo: točeno - steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na domačo sceno je iz Nove Gorice stopila še tretja sestrica - in ta najmlajša naj bi bila tudi najbolj zmešana med vsemi. Crazy Sister - noro hmeljen in sadni NEIPA z volčjo dušo.

V trenutku nas zmešana sestra objame s prijetnimi hmeljnimi aromami izrazitega sadnega značaja sočnega ananasa, manga in agrumov. Tudi s svojim izgledom, ki je popolnoma motne oranžno-zlate barve, daje popolnoma "juicy" občutek, pogled na njo pa za krajši čas omejuje še manjša bela puhasta glava. V okusu do izraza pride igra med konkretno sadno sladkobo in srednje izrazno hmeljno grenkobo, rahlo ostro v značaju, na koncu pa vseeno prevlada sladek sadni občutek. Pookus pa nato še kar nekaj časa draži po naših ustih.

Crazy Sister se predvsem zaradi svojega kar pošteno sladkega značaja in nekoliko bolj polnega telesa izkaže kot bolj nasitno pivo, ki pa bo brez dvoma navdušilo s svojo aromo in "juicy" značajem nasploh.




  • Reservoir Dogs Taproom (Nova Gorica)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Lajbah (Ljubljana)
  • Pivarna (Maribor)
  • Beer Pub (Kranj)
  • Kavarna Bodi (Ptuj)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → vrhunska aroma, vendar mogoče malo preveč izrazita sladkoba deluje res (preveč) nasitno - malo svežine mu zmanjka. Je pa vseeno zelo všečen zvarek
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar