torek, 8. december 2020

Bergkonig's OL 33 - Session NEIPA


 
V pivovarni Tektonik so se odločili, da bodo svojo Odprto Ligo, serijo bolj poskusnih piv, zaprli - na srečo pivopivcev samo v steklenice in pod zamašek. Ponudili jih bodo vsem pivopivcem, ki bodo zašli v trgovine Hofer. In začeli bodo s številko 33, ki prinaša session NEIPA pivo, motni in "juicy" zvarek, ki ne razočara.

Tektonikova, oz. Hoferjeva 33-ka je kar lepo motnega telesa zlate barve, za krajši čas pa je zakrita z manjšo belo glavo. V aromi nam nudi saden karakter, kjer se lepo prepozna tropske sadeže (sladka multivitaminska sadna bombica) z nekaj citrusnega dodatka. V okusu nas najprej rahlo podraži srednje nežna hmeljna grenkoba, v finišu pa dobimo še nekaj sladkobe sadja ter tudi rahel citrusni "kick". Nežen pookus pa le še malo postane v ustih.

Bergkonig's OL 33 je lahkotnega telesa in svežega značaja - seveda, kot se za session NEIPA tudi spodobi. Je lahkotno piten, dovolj preprost, da ne bo prevelik izziv za nevajene pivce, a ob vsem tem tudi z dovolj značaja.
 

Bergkönig's OL 33 - Session NEIPA

Ajdovščina
 
za trgovine Hofer

Lahki NEIPA

4,5%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Hofer (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → v redu session NEIPA, malo bolj preprost, ampak vseeno ponudi tsto po kar smo prišli, le malo bolj zadržan je pri tem

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar