torek, 23. november 2021

Bevog Red Panda

Simpatični rdeči panda, v podobi rdečega IPA piva, je na žalost našel svoje mesto tudi v Bevogovi seriji piv Extinction Is Forever. Zaradi podnebnih sprememb in izgube življenjskega prostora je tudi ta ljubki medvedek ogrožen. Potrebno je ukrepati takoj.
 
Sramežljivi panda se skriva pod zelo veliko, puhasto in trajajočo bež obarvano glavo. Bakreno obarvano pivo ej jasnega telesa, ponuja pa nam vabljivo aromo, ki je mešanica sladkih sadnih hmeljnih not ter sladkih piškotasto-karamelnih tonov sladu - uravnovešena aroma. Požirek povsem zaznamuje srednje izrazna hmeljna grenkoba, ki je v svojem karakterju precej travnato-zeliščno naravnana - na trenutke je kar nekoliko ostra. Pookus pa ta občutek še kar nekaj časa zadržuej v ustih.
 
Red Panda je lahkotnega telesa in v aromi deluje nežno, prijazno in zadržano, že s prvim požirkom pa pokaže svoj precej bolj dzen, pogumen in oster značaj.  
 

Red Panda

Bad Radkersburg

Rdeči IPA

7,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → sicer piten, ampak je ravnovesje med sladkobo in grenkobo le v aromi, v okusu pa je preveč zeliščno oster

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar