sobota, 12. december 2015

Kaj prihaja: Reservoir Dogs


Če ste mislili, da modeli iz pivovarne Reservoir Dogs po uspehu njihove serije Apocalypto sedijo križem rok, ste se še kako zmotili. Fantje so še kako dejavni in so nam že pripravili nekaj posladkov.

Prvi, ki prihaja na police že v zelo kratkem, je demonski Sucubo. Pivo so sicer že zvarili letos spomladi, toda le za kratek čas, le v točeni obliki in le v omejeni količini. Sedaj pa prihaja k nam tudi v steklenicah, kot del serije Pscyho. Gre pa, kot je razvidno iz slike, za stil IPA, in če bo pivo takšno kot spomladi, potem ne dvomimo v uspeh.

Drugi zvarek, ki so ga fantje že pripravili že nekaj časa nazaj (a o tem pridno molčali), pa je še večje presenečenje kot zgoraj omenjeno pivo. Do poletja je fantom namreč uspelo zvariti 49 rund piva, zato so si za okroglo 50. dali duška. Ustvarili so nekaj črnega, močnega in primernega za staranje - poimenovali pa so ga kar Batch #50. Pivo stila imperialni stout je že pripravljeno za najbolj pogumne.
Za konec pa še decembrski bonu za ljubitelje piva in pivovarne Reservoir Dogs. Fantje so že izdali, kakšen bo stil njihovega naslednjega piva v seriji Psycho - to bo namreč saison. Do takrat, pa še kar malo počakajmo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar