ponedeljek, 19. september 2016

Kaj prihaja: Hopster

Pivovarska vročica v Sloveniji še kar ne pojenja, in to nas neizmerno veseli. Vse ljubitelje piva namreč razveseljujemo z novico o odprtju nove pivovarne, ki je svoje kotle zagnala v neposredni bližini prestolnice.

Na domačem trgu bo svoje zvarke kaj kmalu začela ponujati tudi Pivovarna Hopster, ki je svoj prostor pod soncem našla v naselju Podrgad pri Ljubljani. Pivovar Alexandr je tudi povedal, da ima na zalogi že svoja prva zvarka - pivu stila APA, za katerega smo kar že navajeni, da je premierno pivo mlade pivovarne, bo družbo delal še pšenični zvarek. Na voljo bosta kaj kmalu (tudi v ustekleničeni obliki), med drugim pa jih boste lahko pivoljubci poskusili tudi na prihajajočem festivalu piva v Mariboru, kjer se bo Hopster tudi premierno predstavil slovenskemu občinstvu.

V vsakem primeru spet lepo pozdravljamo novo pridobitev na našem pivskem nebu in z veseljem pričakujemo, da na police pridejo tudi prvi zvarki. Za še bolj ažurne informacije o najnovejši pivovarni, pa predlagamo, da spremljate njihovo FB stran Pivovarna Hospter.


Ni komentarjev:

Objavite komentar