torek, 18. oktober 2016

Kaj prihaja: APE

Letošnja jesen bo pa res zanimiva, dogajanje na naši sceni pa skorajda brez postanka. Vse ljubitelje piva namreč zopet razveseljujemo z novico o nečem novem pri nas. Na našem trgu se je namreč uradno zopet odprla nova pivovarna.

Ljubitelji piva bodo tokrat svoj pogled usmerili v posavski konec, bolj natačno proti Sevnici, še malo bolj natančno pa proti Lisci, kjer je ljubiteljski pivovar svoj hobi in strast spremenil v malo bolj resne zadeve in odprl lastno pivovarno, ki jo je poimenoval APE. Trenutno ima pripravljena dva različna zvarka, in sicer Stout ter Sweet Red Ale, pripravlja pa tudi še nekaj zadev za prihodnje. 

Premierna zvarka te prve posavske kraft pivovarne (in pivovarne nasploh) lahko trenutno že najdete in poskusite v Grajski Kavarni na Sevniškem gradu. Z velikim navdušenjem pozdravljamo novo pivovarno na naši sceni, še posebej zato, ker gre za relativno bližnjo zadevo. Prav tako pa bomo z velikim veseljem na naš zemljevid ter seznam (tukaj je) dodali premierno posavko pivovarno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar