četrtek, 13. oktober 2016

Kaj prihaja: Mali Grad

Z velikim veseljem zopet poročamo o eni novosti na naši pivosceni. Za tokratno noviteto bodo odgovornost morali prevzeti v kamniški pivovarni Mali Grad, kjer so pripravili nekaj novega, a to tokrat ni samo pivo.

Potem, ko sta pred nekaj časa pivovarja preselila svoje prostore in povečala proizvodnjo svojih zvarkov, sta se sedaj odločila še za korak naprej. V Kamniku, v prostorih pivovarne, bo svoja vrata namreč odprla Točilnica Mali Grad, kjer se bodo lahko vsi piva že(l)jni obiskovalci okrepčali z odličnimi zvarki.

S svojo lastno točilnico pa sta tako tudi sledila zgledu nekaterih ostalih naših butičnih pivovarjev, kot so naprimer Carniola in Bevog. Točilnica bo odprta vse dni v tednu, od jutranjih ur pa vse do večera, oziroma tudi še dlje (8-24) - torej možnost piva za zajtrk, kosilo, večerjo in še polnočni prigrizek Na pipah pa bo obiskovalce seveda čakalo več različic domačega piva, mogoče pa tudi kakšen gostujoči pivovar. 

Kot se za otvoritev jasno spodobi, pa bo Mali Grad v soboto, 15. oktobra, pripravil tudi otvoritveno zabavo, kjer bodo točili svoje že poznane zvarke, kot so Pale Ale, IPA in še kaj, na voljo pa bosta tudi American Craft Lager in German Pils. Sedaj torej veste kam zaviti, ko se boste mudili v Kamniku - na Kamniško cesto 19 na Mali Grad. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar