petek, 25. november 2016

Kaj prihaja: Hopsbrew

Neizpodbitno dejstvo je, da je letošnja zima vedno bližje, čeprav za enkrat še nič ne kaže na njo. Nizke temperature, sneg, mraz in kot posledica vsega tega nekaj, kar bo prijetno pogrelo.

Nedolgo nazaj smo že poročali, da v pivovarni Hopsbrew v sodelovanju s Pivopis.si pripravljajo posebno zimsko pivo Z3. Vendar se v domžalski pivovarni niso ustavili le pri tem. Pripravili so (bodo) namreč še dva zvarka, za katera lahko skoraj z zagotovostjo trdimo, da bosta lepo poskrbela za vse prezeble duše v zimskem mrazu.

Prvi zvarek, s katerim bodo v naši najbolj plodoviti pivovarni v letošnjem letu napadli sceno, sliši na ime Oatmeal Stout. Od njega si lahko obetamo praženi značaj, vendar s prijetnimi dodadki čokolade, nekaj alkoholnega občutka ter še kaj za presenečenje. Drugi zimski zvarek se imenuje Winter Pale Ale, za katerega težko rečemo, kaj lahko pričakujemo. Po vsej verjetnosti nekaj močnejšega, zagotovo pa bosta oba zvarka zelo okusna - kot smo tudi navajeni od Hopsbrew piv.

Poleg tega pa lahko povemo še, da se kmalu obeta tudi sodelovanje med pivovarnama Hopsbrew in  Mali Grad, kar bo definitivno prineslo zelo zanimiv rezultat. 

Tako, sedaj pa samo še počakamo na ta mraz o katerem govorimo, odkrijemo kje vse se bo novo pivo dalo najti in pričnemo lahko z zimskim uživanjem. O rezultatih pa seveda poročamo. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar