petek, 18. november 2016

Kaj prihaja: Pivopis.si + Hopsbrew

Zimsko vzdušje, veseli december in čarobni praznični čas so skorajda že pred vrati. V tem obdobju, ko se tudi temperature spustijo, pa pivoljubcem največkrat "zapaše" kaj bolj konkretnega, kaj bolj prazničnega. In naši pivovarji ter seveda ostali promotorji butičnega piva že lepo skrbijo, da v tem času ne bomo ostali praznih rok, oziroma suhih grl. 

Za prav poseben izdelek so tako svoje moči združili pivski navdušenci iz portala Pivopis.si in pivovarja letošnje hit pivovarne Hopsbrew. Po premlevanju različnih opcij je nastal Z3 - posebno zimsko pivo, ki bo vse ljubitelje te pijače prijetno grelo v mrzlih zimskih nočeh. Opisali so ga kot temno pivo v približnem stilu porterja, ki v sebi skriva domač kočevski gozdni med, pomarančno lupinico ter kakavova zrna. Skupaj z ne pretirano alkoholno stopnjo (6,5%) bo ta kombinacija nekoliko pogrela, podarila tiste prijetne čokoladne okuse in ravno prav poživila že tako živo praznično vzdušje. 

Ekipa bo pivo predstavila na prvi decembrski dan na posebnem dogodku (klik na FB stran dogodka) v lokalu Godec Pub v Šiški, ki se ga s predhodno prijavo lahko udeležite vsi navdušenci nad to pijačo. Seveda bo za najbolj že(l)jne organizirana tudi pokušina ostalih zimskih piv.

Tisti, ki bi si pa piva zaželeli kar na dom, lahko to storite z nekaj preprostimi kliki na spletni strani portala Pivopis.si (tukaj). Polepšajte sebi ali svojim najbližjim ta prihajajoči praznični čas s posebnim darilom, ki bo ogrelo srce in duha. Mi že odštevamo dneve do začetka veselega decembra in odpiranja Z3.  

Ni komentarjev:

Objavite komentar