sobota, 12. november 2016

Kaj prihaja: Reservoir Dogs

Kar precej časa je že minilo, in seveda kar precej piva že preteklo, od kar smo v tej rubriki "Kaj prihaja" nazadnje poročali o naših najljubših psih - Reservoir Dogs. Razlog tiči predvsem v dejstvu, da so fantje po uspešno sprejetem zakoniku o malih pivovarjih prešli od besed k dejanjem in začeli pripravljati lastne, nove, boljše prostore. Sedaj pa je napočil čas tudi za novico o njih.

Potem, ko so na prehodu iz lanskega v letošnje leto tako zelo navdušili in zadovoljili z neprimerljivim imperialnim stoutom Batch #50, so tudi za letošnje praznike pripravili nekaj novega, posebnega. Že dolgo časa nazaj so večje količine piva zaprli v različne vinske sode in jih postavili na stran, da se lepo, v miru postarajo. In tako je (in bo) nastala posebna serija zvarkov z imenom Wine Side Story.

Prvi med njimi je sedaj tudi pripravljen, da spozna ostale ljubitelje piva. Kaj več o tem prijetno staranem zvarku je sedaj težko povedati, toda ob dejstvu, da so piva Reservoir Dogs vselej na vrhu lestvic slovenskega piva, lahko obljubimo nekaj - pivo bo brez dvoma odlično. 

Torej, dragi Miklavž, Božiček in Dedek Mraz (pa tudi Velikonočni Zajček, Zobna Miška in še kdo drug, če je treba), za letošnje praznike je to pivo definitivno na vrhu našega seznama želja. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar